Forebygging av salmonella i kjøtt og egg |
|
32005R1688 |
|
Nr. 137/2007 |
|
|
|
Offentlig kontroll av produkter av animalsk opprinnelse beregnet på konsum |
KOM(2002) 377 |
32004R0854 |
|
Nr. 137/2007 |
|
FOR 2012-10-01 nr 932, FOR 2015-06-26 nr 819, FOR 2015-07-03 nr 870 |
|
Hygieneregler for næringsmidler av animalsk opprinnelse |
KOM(2000) 438 |
32004R0853 |
|
Nr. 137/2007 |
|
FOR 2008-12-22 nr 1624, FOR-2008-12-22 nr 1623, FOR 2015-06-26 nr 819 |
|
Næringsmiddelhygieneforordningen |
KOM(2000) 438 |
32004R0852 |
|
Nr. 137/2007 |
|
FOR 2011-12-09 nr 1325 |
|
Næringsmiddelhygiene for produkter av animalsk opprinnelse beregnet på konsum |
KOM(2000) 438 |
32004L0041 |
|
Nr. 137/2007 |
|
FOR 2008-12-22 nr 1635 , FOR 2012-05-02 nr 415 |
|