Analysemetoder for spiselige kaseiner og kaseinater
Første kommisjonsdirektiv 85/503/EØF av 25. oktober 2985 om analysemetoder for spiselige kaseiner og kaseinater
First Commission Directive 85/503/EEC of 25 October 1985 on methods of analysis for edible caseins and caseinates
Del av EØS-avtalen fra ikrafttredelsen av avtalen 1.1.1994
Nærmere omtale
BAKGRUNN (fra kommisjonsdirektivet, norsk utgave)
Direktiv 83/417/EØF artikkel 9 bokstav b) krever at det på fellesskapsplan fastsettes analysemetoder med sikte på å kontrollere sammensetningen av visse spiselige kaseiner og kaseinater.
Det er mulig å vedta en første metodeserie som har vært gjenstand for undersøkelser.
Tiltakene fastsatt i dette direktiv er i samsvar med uttalelsen fra Den faste komité for næringsmidler.
Direktiv 83/417/EØF artikkel 9 bokstav b) krever at det på fellesskapsplan fastsettes analysemetoder med sikte på å kontrollere sammensetningen av visse spiselige kaseiner og kaseinater.
Det er mulig å vedta en første metodeserie som har vært gjenstand for undersøkelser.
Tiltakene fastsatt i dette direktiv er i samsvar med uttalelsen fra Den faste komité for næringsmidler.