Tittel
Delegert kommisjonsforordning (EU) 2017/670 av 31. januar 2017 om tillegg til europaparlaments- og rådsforordning (EU) nr. 251/2014, når det gjelder tillatte produksjonsprosesser for aromatiserte vinprodukter
Commission Delegated Regulation (EU) 2017/670 of 31 January 2017 supplementing Regulation (EU) No 251/2014 of the European Parliament and of the Council as regards the authorised production processes for obtaining aromatised wine products
Siste nytt
Norsk forskrift kunngjort 3.10.2017
Nærmere omtale
Nøkkelinformasjon
EU

EU-vedtak (CELEX-nr) | |
---|---|
Dato |
31.01.2017
|
Anvendelsesdato i EU |
28.04.2017
|
EØS

Rettsakten på norsk |
EEA Suppl. No 4, 17.1.2019, p. 304-307 |
---|---|
EØS-prosessen | |
Saksområde | |
Utkast til EØS-komitevedtak oversendt EU |
01.08.2017
|
Vedtatt i EØS-komiteen |
22.09.2017
|
EØS- komitebeslutning | |
EØS-beslutningens ikrafttredelse |
23.09.2017
|
Frist for implementering (anvendelse) i EØS |
23.09.2017
|
Norge

Ansvarlig departement |
Landbruks- og matdepartementet
|
---|---|
Informasjon fra departementet | |
Gjennomføring i norsk rett | |
Dato |
26.09.2017
|
Anvendes fra i Norge |
26.09.2017
|
Lovdata Pro

Rettsakten i Lovdata Pro | 32017R0670 |
---|---|
Har du ikke abonnement? Les mer om Lovdata Pro |