Tittel
Kommisjonens gjennomføringsbeslutning (EU) 2019/2031 av 12. november 2019 om fastsettelse av konklusjoner om beste tilgjengelige teknikker (BAT) for næringsmiddel- og meieriindustrien i henhold til europaparlaments- og rådsdirektiv 2010/75/EU
Commission Implementing Decision (EU) 2019/2031 of 12 November 2019 establishing best available techniques (BAT) conclusions for the food, drink and milk industries, under Directive 2010/75/EU of the European Parliament and of the Council
Siste nytt
EØS-komitebeslutning 11.12.2020 om innlemmelse i EØS-avtalen
Nærmere omtale
Nøkkelinformasjon
EU

Kommisjonens framlegg | |
---|---|
Dato |
17.06.2019
|
EU-vedtak (CELEX-nr) | |
Rettsakt på EU-språk | |
Dato |
12.12.2019
|
Anvendelsesdato i EU |
24.12.2019
|
EØS

EØS-prosessen | |
---|---|
Saksområde | |
Utkast til EØS-komitevedtak oversendt EU |
08.07.2020
|
Vedtatt i EØS-komiteen |
11.12.2020
|
EØS- komitebeslutning | |
EØS-beslutningens ikrafttredelse |
12.12.2020
|
Frist for implementering (anvendelse) i EØS |
12.12.2020
|
Norge

Ansvarlig departement |
Klima- og miljødepartementet
|
---|---|
Informasjon fra departementet |
Lovdata Pro

Rettsakten i Lovdata Pro | 32019D2031 |
---|---|
Har du ikke abonnement? Les mer om Lovdata Pro |