Tittel
Kommisjonsforordning (EU) 2019/800 av 17. mai 2019 om endring av vedlegg II til europaparlaments- og rådsforordning (EF) nr. 1333/2008 med hensyn til utvidelse av bruken av karminsyre, karmin (E 120) i visse kjøttprodukter som er tradisjonelle i franske oversjøiske territorier
Commission Regulation (EU) 2019/800 of 17 may 2019 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the extension of the use of carminic acid, carmine (E 120) in certain meat products traditional in French Overseas Territories
Siste nytt
Norsk forskrift kunngjort 7.10.2019
Nærmere omtale
Nøkkelinformasjon
EU

Kommisjonens framlegg | |
---|---|
Dato |
08.02.2019
|
EU-vedtak (CELEX-nr) | |
Rettsakt på EU-språk | |
Dato |
17.05.2019
|
Anvendelsesdato i EU |
09.06.2019
|
EØS

EØS-prosessen | |
---|---|
Saksområde | |
Utkast til EØS-komitevedtak oversendt EU |
26.06.2019
|
Vedtatt i EØS-komiteen |
27.09.2019
|
EØS- komitebeslutning | |
EØS-beslutningens ikrafttredelse |
28.09.2019
|
Frist for implementering (anvendelse) i EØS |
28.09.2019
|
Norge

Ansvarlig departement |
Helse- og omsorgsdepartementet
|
---|---|
Informasjon fra departementet | |
Gjennomføring i norsk rett | |
Dato |
28.09.2019
|
Anvendes fra i Norge |
28.09.2019
|
Lovdata Pro

Rettsakten i Lovdata Pro | 32019R0800 |
---|---|
Har du ikke abonnement? Les mer om Lovdata Pro |