Hopp til hovedinnhold
Search
Søk
Navigation button
Område
Toggle menu
Arbeids- og sosialpolitikk
Energi
Finansielle tjenester
Forbrukersaker
Forskning og utdanning
Handelsforenklinger
Helse
Immaterialrett
Indre marked og EØS
Informasjonssamfunnet
Justis- og innenrikssaker
Katastrofeberedskap
Konkurranse og statsstøtte
Kultur og medier
Mattrygghet
Miljø og klima
Offentlige anskaffelser
Selskapsrett
Statistikk
Tjenester og etablering
Transport
Oversikt
Toggle menu
Beslutningsprosessen
Toggle menu
Nye EU-initiativ og forslag
Nye EU-vedtak
Nye EØS-vedtak
Parlamentsbehandling
Nye lover og forskrifter
EØS-avtalen
Toggle menu
EØS-avtalens artikler
EØS-avtalens vedlegg og protokoller
Schengen-avtalen
Toggle menu
Forslag til nye Schengen-rettsakter
Vedtatte Schengen-rettsakter
Schengen-politikkdokumenter
Utvalgte oversikter
Toggle menu
EU-byråer
EU-komiteer
EU-programmer
EU-pakker
Politikkdokumenter
Rettsakter fra A til Å
KOM-forslag
Lær mer
Toggle menu
Beslutningsprosessen
EU-rettsaktene
EØS-avtalen
Schengen-avtalen
Relevante lenker
Ordliste
Nyhetsbrev
Hjem
Søk
Søk
Søk
Tilsetningsstoffer i fôrvarer: bestemmelser om godkjenningsperioder (1998)
BAKGRUNN (fra kommisjonsforordningen, norsk utgave) Bestemmelsene i direktiv 70/524/EØF fastsetter at nye tilsetningsstoffer eller ny bruk av tilsetningsstoffer kan godkjennes idet det tas hensyn til utviklingen i den vitenskapelige og tekniske kunnskap. …
Godkjenning av visse enzymer og mikroorganismer som tilsetningsstoffer i fôrvarer (1998)
BAKGRUNN (fra kommisjonsforordningen, norsk utgave) Bestemmelsene i rådsdirektiv 70/524/EØF fastsetter at nye tilsetningsstoffer eller ny bruk av tilsetningsstoffer kan godkjennes idet det tas hensyn til utviklingen i den vitenskapelige og tekniske …
Godkjenning av visse nye tilsetningsstoffer og av endring av vilkårene for visse godkjente tilsetningstoffer til bruk i fôrvarer
BAKGRUNN (fra kommisjonsforordningen, norsk utgave) Bestemmelsene i direktiv 70/524/EØF fastsetter at nye tilsetningsstoffer eller ny bruk av tilsetningsstoffer kan godkjennes idet det tas hensyn til utviklingen i den vitenskapelige og tekniske kunnskap. …
Godkjenning av visse enzymer og mikroorganismer som tilsetningsstoffer i fôrvarer
BAKGRUNN (fra kommisjonsforordningen, norsk utgave) Bestemmelsene i rådsdirektiv 70/524/EØF av 23. november 1970 om tilsetningsstoffer i fôrvarer, sist endret ved kommisjonsdirektiv 98/19/EF, fastsetter at nye tilsetningsstoffer eller ny bruk av …
Omsetning av fôrvarer: endringsbestemmelser
BAKGRUNN (fra kommisjonsdirektivet, norsk utgave) Innføringen av direktiv 96/25/EF medfører at betegnelsene «ublandede fôrvarer» og «råvarer til fôr» bortfaller. Disse betegnelsene ble i Fellesskapets lovgivning om fôrvarer, dvs. i rådsdirektiv …